Til minne om Anne Margrete Susegg

«Her get es før sich» sa du med latter i stemmen når du syntes vi hadde fått utrettet mye på kort tid for dyrene. Du kom med den første fosterkatten til meg i september 2012. Det var Zorro fra Malm. Jeg hadde aldri hatt katt, men fikk grundig opplæring. Etter hvert ballet det på seg med mer oppgaver. Du og Brit Arna satt i styret i 2011 som besluttet å kjøpe inn brakker for et hjelpesenter. Sammen feiret vi på offisiell åpning høsten 2021. Vi feiret både 10-års jubileum, festekontrakt og frivillighetspris sammen! Du var alltid like blid, imøtekommende, positiv og hadde så mye å bidra med. Et typisk ja-menneske som bidro med mange dugnadstimer med alt fra å montere klatrestativ, maling, vasking, baking, vaffelsteiking og revisorarbeid. Det var tider ja! Det var mange, men morsomme arbeidstimer og bekymringer før prosjektet var i havn.

Du fulgte oss videre til Trøndelag Dyrevern. Vi døpte våre to første hunnkatter for Anne og Bea. Til ære for våre læremestere! Vi har vært på kattefangst, veterinærturer og adopsjoner sammen. Etter at du begynte å bli litt dårligere var du fortsatt lett å be for å være selvutnevnt «selskapsdame» sammen med meg, på oppdrag for dyrene. Vi har ledd mye sammen! Utrolig mye. Det er bare tre uker siden jeg hentet deg så du fikk være med til våre lokaler på Dyrenes Hus. Du hadde med noen gaver som vi vil ta godt vare på. Vi er mange gjennom årene som har lært deg å kjenne gjennom dyrevelferdsarbeid. Vi vil alltid minnes deg, ditt gode hjerte for dyr, dine bidrag for organisasjonsarbeidet og din humor. En stor takk fra oss alle.

På min siste tekstmelding fra deg står det «He, he» og det synes jeg er oppsummerende. Hvil deg nå. Det har du fortjent. Takk for alt.

Klem fra Tone, Maja, Wiggins og Reidun Rakett

Zorro fra Malm