Raggis fikk hjelp for sent

Dessverre kommer hjelpen for sent endel ganger. Det går ikke bra med alle. Dessverre er vi langt fra god dyrevelferd for kattene. Det er mange som går ute i mange år, før de eventuelt får hjelp. De er «alltid» ukastrerte og uten ID-chip.

Dette er «Raggis» som ble tatt i felle på Ekne. Han var antatt 2-4 år. Alle hjørnetenner var knekt. Ansiktet fullt med arr og full av floker. Han var veldig tynn,. Han manglet et øre og denne siden av ansiktet var en enste stor byll hvor huden hadde løsnet. Han var redd, men ville ha godbit av hånda likevel.

Raggis ble avlivet av dyrevelferdmessige og prognostiske årsaker. Vi legger ved bilder som er tatt når han var sovet ned og ble undersøkt. Kanskje er det en eier der ute som fortsatt leter etter han. Takk til dere som lånte felle av oss og fikk han til veterinær.

Hva kan du bidra med for en bedre dyrevelferd?

Du kan gjøre en forskjell for de hjemløse kattene!

1. Ta godt vare på dine egne katte
2. Lær andre å gjøre det samme
3. Reager og ager om du ser en katt i nød
4. Du kan:
– adoptere
– gi et bidrag
– bli medlem
– bli frivillig
– gi bort utstyr

5. Støtt vårt frivillige arbeid.

Tenk på å begynne med deg selv. Vi kan alle gjøre noe…

…. og tilsammen kan vi gjøre underverker

Hvis du vil støtte vårt arbeid økonomisk så har vi Vipps 834610. Hjelp oss å dele innlegget.