#hainnhoinnutnbainn

Sent på sankthansaften fikk vi telefon fra en litt fortvilet person. Hun ringte fra Trofors og var på tur hjem til Trondheim. De hadde stoppet da de så noen forsøke å fange en hund som løp i veibanen. De trodde først den var dumpet da de nettopp hadde sett en bil kjøre av gårde og deretter oppdaget hunden. Via telefoner både til politi og dyreklinikk kom hun til oss. Vi sa vi kunne ta imot hunden på Steinkjer så ville vi finne ut at dette. Vi møtte de på Esso på Bystranda og hadde med chipleser. Bingo! Den hadde chip og det var en meget glad eier som fikk telefon fra oss. De hadde lett etter den hele dagen. Det ble avtalt henting neste dag og vi tok med «Kefir» til et fosterhjem over natten.

Mandag formiddag ble det et gledelig gjensyn med eierne. Gode skussmål fra fosterhjemmet fikk hunden også. Tenk om det hadde vært så enkelt med katter! Tenk om vi bodde i et land der normalen var at alle familiedyr var ID-merket, gjennom lovverket. Kanskje en dag? Inntil videre får vi bare glede oss over at dette ikke var dumping!