Sommergaver!

Tusen takk for sommergaver til arbeidet vårt! Vi har fått flere overraskelser på Vipps de siste dagene.

Denne krabaten kom inn igår med mor og søsken. Vi har tatt inn tre mødre med til sammen 10 unger denne uken. Totalt har vi hatt inntak på 12 katter på åtte dager. Ungene er fra to dager til fire uker. Det innebærer at de er leveringsklare om 8, 10 og 12 uker. Det er bare å fylle ut skjema for adopsjoner! Bilder kommer etterhvert. En ekstra hilsen til deg som stod for organisering og transport! Det ble en lang dag for deg. Takk til vårt nye fosterhjem som plutselig fikk 8 katter! Vi er helt avhengig av fosterhjemmene våre. Vi har plass til flere! Takk til Levanger Dyreklinikk som er så fleksibel når det raser inn med katter.

I går bestilte vi 50 kilo med kattemat for mor med kattunger, og 10 kilo kattemat for litt større kattunger. Vi har også bestilt 30 mat- og vannskåler samt leker. Takk til dere som har gitt gaver, som dere skjønner kommer de veldig godt med! Vårt vippsnummer er 834610!

Denne krabaten er to dager gammel og ikke fått navn ennå.