Gjenforent!

Søndag kveld fikk vi beskjed om at kattemor og søsken til Julian er observert på en hems i en garasje i nabohuset der Julian ble funnet. Etter et utrolig bra samarbeid i nabolaget i Risgropa på Steinkjer fikk vi samlet familien mandag ettermiddag etter at Julianne gikk i fella! Tusen takk for engasjementet og viljen til å løse saken! Imponerende.

Vi hilser tusen takk til dere som både har meldt fra om amme og dere som prøvde Julian til egen katt. Vi håper nå at den lille familien finner roen igjen.

Natt til tirsdag fikk vi en telefon kl 00:35 om at en ny kattunge var funnet! Vi snakket om dette når mor og søsken ble hentet tidligere på dagen om at det kunne være flere unger selv om de ikke fant de samlet. Dette ble tatt på alvor og «Lucky» ble funnet. Han ble gjenforent med mor og søsken.

Det er første gangen vi har fraktet kattunge i skoeske, men det gikk helt fint det også. Han sovnet under transport. Takk igjen til dere som meldte fra. Vi vet dere sannsynligvis fortsatte å lete til langt på natt.

Vi etterlyser eier på «Julianne». Vi har ikke fått sjekket henne for chip ennå, men vil gjøre det. Send oss en melding på Facebook, ring på 929261756 eller e-post til vakt@trondelagdyrevern.no om dere har info om kattemor.