Funnet i takrenne

Julian ble funnet i dag i en takrenne i Risgropa på Steinkjer.

Vi søker etter kattemor og flere unger og vi søker etter amme på Steinkjer eller nært Steinkjer. «Julian» er bare 137 gram og har ikke åpnet øynene ennå.

Han ble funnet i takrenna i Risgropa 3 på Steinkjer. Det tok lang tid før de fant ut hvor han var. De hørte skrikene siden kl 06 i dag morges og etter noen timer fant de han. De er usikre på om han kan ha blir tatt med av en fugl og landet på taket og trillet i takrenna. Nå har han fått mat og sover godt.

Vi ber om at naboer i området følger med om dere ser en kattemor. Om hun ikke er eid kan vi ta inn henne og ungene. Om vi ikke finner henne så trenger vi amme. Ta kontakt på melding på Facebook eller ring på mobil 92961756. Del gjerne innlegget i områder rundt Midjo, Fagerheim osv.