Marcus hos veterinæren

Marcus gikk i felle på Tranamarka Avfallsmottak. Han virker som å ha en eier, men ingen har meldt seg. Vi har annonsert han på Facebook og har hatt 109 delinger på innlegget som har nådd ut til over 14 000 personer. Dessverre har ingen meldt seg. Han var ikke ID-merket og han var ukastrert.

Torsdag tok fostermor med han til veterinæren. Det gikk veldig fint. Han er en svært forsiktig herremann, men samtidig nysgjerrig og snill. Han var veldig rolig i buret på tur dit, og inne på dyreklinikken.

Han er en frisk og fin katt, ingen tegn på skader eller sykdom, og han har perfekte tenner. Antatt alder på han er ca. 4 år i følge veterinær. Han ble i går helsesjekket, kastrert, vaksinert, ormekurbehandlet og ID-merket med chip i nakken og øretatovert i venstre øre. Marcus vil komme for adopsjon når han er litt tryggere.

Ønsker du å hjelpe oss å hjelpe flere som Marcus?

Vippsnummer: #834610
Kontonummer: 4214 04 85270
SMS «Grasrotandelen 932177161» til 60000 for å bli grasrotgiver!