Fjernadopsjon

Fjernadopsjon betyr at man får tildelt en bestemt katt som man følger. Du kan bestemme selv hvilken katt du ønsker å følge. Du gir et fast beløp regelmessig til støtte for arbeidet for dyrene. Du vil få en oppdatering og utfyllende informasjon av dyret, om hvordan det går i fosterhjemmet og litt om bakgrunn, helse osv.

En epost med oppdatering om katten vil bli sendt ca hver 3. måned. Om katten er adoptert ut vil du få litt om hvordan det går i nytt hjem og du vil får tildelt en ny katt du får følge.

Vi håper at dette skal være en mulighet å bidra for deg som ikke kan være fosterhjem selv, men kan få litt ekstra informasjon om en av våre katter. Vi har dessverre ikke mulighet til en besøksordning for katten da alle våre katter er i private hjem.

Når det er flere som fjernadopterer enn antall katter hos oss vil de som ønsker å følge en katt får oppdateringer om samme katt.

Fyll ut skjemaet nedenfor for melde fra at du ønsker å fjernadoptere hos oss.

.

SLIK BLIR DU FADDER:

  • Fyll ut skjemaet nedenfor
  • Oppgi hvilken katt du ønsker, eller om vi skal velge en for deg.
  • Du velger selv hvor stort beløp du ønsker å gi i måneden. Minimumsbeløpet er kr 50,- pr innbetaling.
  • Du kan stoppe innbetalingene selv på Vipps, og gi oss en beskjed om du ikke ønsker å fortsette.

* Ved å trykke send bekrefter du at all informasjon gitt ovenfor er presis og riktig. Det vil også si at du er inneforstått med at uriktige opplysninger kan resultere i at du ikke får bli fadder.
Du bekrefter også at du er inneforstått med at Trøndelag Dyrevern forbeholder seg all rett til å avslå søknaden din.