Dyretaxi

Som dyretaxi hos oss, får du ulike kjøreoppdrag. Oppgavene i et kjøreoppdrag kan være å bringe dyr fra fosterhjem til veterinær eller omvendt, eller bringe medisin, mat eller kattesand fra lageret, til et fosterhjem. Et kjøreoppdrag består vanligvis av 2-4 slike oppgaver, og gjennomføres ofte på ettermiddag eller kveld. Vi blir enige om når det skal utføres.

Sjåførene har en egen facebookgruppe for administrasjon og fordeling av oppdragene. Der kan man bytte vakter seg imellom dersom man ser man blir hindret fra å få gjort oppdraget sitt. Man må kunne disponere egen bil til denne jobben. Det er en spennende jobb, der man får møte mange forskjellige katter og andre dyr. Ditt bidrag er at du bruker din tid og står for kostnadene med å transportere dyr og utstyr.

Vi trenger også noen som kan være tilgjengelig i andre byer f.eks Namsos, Levanger, Stjørdal og Trondheim. De fleste kjøringene vil være med base fra Steinkjer, men av og til trenger vi sjåfører som har tilhold andre steder. Det er ikke ofte med slike oppdrag men vi vil sette pris på å ha noen som kan kontaktes ved behov.

Ønsker du å bidra? Fyll ut frivilligskjemaet nedenfor, så tar vi kontakt så snart vi har mulighet.

[wpforms id=»358″]