Vi er ett år!

Tusen, tusen takk for bursdagsgaver til dyrene våre her på Dyrenes Hus! Snille og gode Ludvig som husker hvordan det har vært å være hjemløs! Vi fikk til og med servietter og ballonger til feiringen av vår ettårs dag. Alt disse fikk vi fra Ludvig!

Vi vil si tusen takk for besøk på dagen, alle gaver til dyrene, hilsener med bilder i kommentarfeltet på Facebook og hilsener på Vipps. Det er så utrolig gøy med slik støtte og engasjement fra dere! Sammen for dyrene.

Vi vil si tusen takk til alle som tok seg tid til å komme innom Dyrenes Hus! Takk for alle gaver til dyrene våre, hilsener og bilder i kommentarfeltet og takk til hilsener på Vipps.

Vi har hatt et fantastisk første driftsår. Vi er så glade for all støtte og oppmuntring i arbeidet for dyrene. Sammen utgjør vi en forskjell for de som trenger det mest.

Tordenskiold var inntak nr 99 siden oppstarten. Bror Tobias nr 98. Tilsammen 97 katter, èn hund og et marsvin har vi hjulpet siden oppstarten. Vi har tatt inn 68 dyr hittil i år. Vi gikk litt i ball om at vi hadde hjulpet 100 dyr, men det er altså 99.

Til uka begynner vi å male innendørs på Dyrenes Hus. VI skal gjøre klart til den offisielle åpningen. Da får vi storfint besøk! Det er bare å glede seg til publiseringen av arrangementet.

Vi ønsker dere en riktig god helg!