Ny samarbeidspartner!

Vi ønsker å introdusere vår nyeste samarbeidspartner! Nemlig Levanger Kattehotell!

Vi kan nå fortelle at alle som adopterer en katt fra oss, får -10% på sitt første hotellopphold! (adopsjonskontrakt må fremvises).

Levanger Kattehotell er et førsteklasses kattehotell som åpnet dørene i 2020. Dette hotellet skal være katt og eiers førstevalg, og vi ser helt klart hvorfor akkurat dette stemmer. Hotellet er bygd for optimal kvalitet og sikkerhet for dyrene, og de har topp brann- og innbruddssikring. Det er varme i alle gulv for at det skal være lunt og godt, og god ventilasjon sørger for frisk luft. På sommeren har de mulighet for nedkjøling slik at det ikke blir for varmt.

De har få ansatte, som bruker utrolig mye tid sammen med kattene, og er opptatte av å tilrettelegge slik at hver enkel katt koser seg og får det de trenger. Har du en katt med spesielle behov? Det tar de hensyn til! De har tilogmed en avtale med en lokal dyreklinikk i tilfelle det skulle skje noe med pusen din under oppholdet. De er der med kattene hver dag, hele dagene og eier av hotellet bor kun få meter unna. Levanger kattehotell ligger rolig og landlig til, kun 2 minutter unna E6 på Skogn, med utsikt utover fjord og åker.

Vi har får mange henvendelser om vi også passer dyr når noen skal på ferie, men dessverre er ikke dette noe vi har kapasitet til, da vårt fokus må være på de hjemløse dyrene som sårt trenger hjelp og en plass å bo. Vi kan derimot uten tvil anbefale Levanger Kattehotell hvis man skal ut og reise, og ikke kjenner noen som har mulighet til å passe katten. Vi har selv hatt våre egne katter innlosjert på hotellet.

Les mer om de og book et opphold her: https://levangerkattehotell.no/

Les mer om våre samarbeidspartnere her: https://trondelagdyrevern.no/adopsjon/