Torbjørn venter i spenning

Torbjørn stikker innom for å si at vi venter i spenning på søknaden vi sendte om samfunnsutbytte hos SpareBank 1 SMN. https://samfunnsutbytte.smn.no

På siden står det «Samfunnsutbyttet skal bidra til at regionen blir et bedre sted å bo – for alle». Torbjørn mener bestemt at alle hjemløse dyr også er en del av «alle».

Videre står det «Vi støtter lokale bedrifter og aktiviteter som engasjerer.» Torbjørn mener at dyrevernsarbeid absolutt engasjerer. Det er i alle fall mange i drift for å få alt til å gå rundt og veldig mange engasjerte dyrevenner som bidrar på Vipps og som grasrotgivere.

Torbjørn og hans tre søsken reiser i løpet av få dager. De vil takke alle som har bidratt til at de har fått en ny mulighet og de er veldig spente på sine nye familier. De vil takke alle som har bidratt med donasjoner og gaver som har gått til mat, leker, utstyr, laboratorieprøver, salver, id-chip, vaksine, øyedråper, spesialfòr osv osv. Takk til dere alle!

Torbjørn – Damir – Kristin – Tim som alle fikk navn etter ansatte ved ELMAN Steinkjer etter at vi fikk hele 15 000 i deres julegave til frivillige organisasjoner i vinter.

Vippsnummer: #834610
Kontonummer: 4214 04 85270
Dyrenes Hus: 4214 19 61475
Send sms «Grasrotandelen 932177161» til 6000 for å gi din grasrotandel til dyrene våre.