Vi trenger flere fosterhjem!

Hvor mange dyr vi kan hjelpe, avhenger av antallet fosterhjem vi har tilgjengelig til en hver tid. Vil du hjelpe oss å hjelpe flere? Med deg på laget kan vi hjelpe enda flere! Alle kan gjøre noe, og sammen kan vi hjelpe enda en katt som ellers hadde gått en usikker, hjemløs fremtid i møte.

Fine Frost er en av pusene våre som ønsker seg et godt fosterhjem frem til hun blir adoptert! (Hun ønsker seg også et fint for-alltid hjem og er klar for adopsjon!)

Vi trenger fosterhjem til alle slags katter. Dette kan for eksempel være enslige voksne katter, enslige kattunger, ungkatter, kattemor med unger, seniorkatter eller katter med særlige behov.

Varigheten på hvor lenge man er fosterhjem til et dyr vil variere og dette er noe fosterhjemmet selv bestemmer, men vi ønsker gjerne at de kan bli på en plass frem til de blir adoptert. Vi har også behov for fosterhjem som kan ta i mot dyr på kort varsel og i kortere perioder. Vi er også selvfølgelig behjelpelige hvis fosterhjemmet skal på ferietur.

Alle dyrene vi hjelper har ulike behov og vi vil derfor alltid ha behov for ulike typer fosterhjem. Dette kan for eksempel være enslige voksne, barnefamilier, voksne par uten barn, familier med og uten andre dyr. Man trenger ikke å bo i et stort hus eller på en gård med utemuligheter for å være fosterhjem, da flere av våre dyr likevel ikke kan gå utendørs når de er i fosterhjem. Man kan altså fint bo i leilighet i byen.

𝗗𝗘𝗧 𝗘𝗥 𝗚𝗥𝗔𝗧𝗜𝗦 Å 𝗩Æ𝗥𝗘 𝗙𝗢𝗦𝗧𝗘𝗥𝗛𝗝𝗘𝗠 og vi dekker alt av kostnader for utstyr, fôr, eventuelle medisiner og veterinærbesøk. Det du som fosterhjem bidrar med er å gi dyret en plass i familien, din tid, kjærlighet, lek, sosialisering og daglig stell. Det vi krever av fosterhjemmene er at man har tid og kjærlighet til gode, samt at man er over 20 år og det er et pluss hvis man disponerer bil.

𝗕𝗼𝗿 𝗱𝘂 𝗶 𝘁𝗿ø𝗻𝗱𝗲𝗹𝗮𝗴 𝗼𝗴 𝗸𝗮𝗻 𝘀𝘁𝗶𝗹𝗹𝗲 𝗺𝗲𝗱 𝗵𝘂𝘀- 𝗼𝗴 𝗵𝗷𝗲𝗿𝘁𝗲𝗿𝗼𝗺 𝗳𝗼𝗿 𝗲𝗻 𝗽𝗲𝗹𝘀𝗸𝗹𝗲𝗱𝗱 𝘃𝗲𝗻𝗻 𝗲𝗹𝗹𝗲𝗿 𝘁𝗼? Fyll ut vårt skjema her, så tar vi kontakt! https://trondelagdyrevern.no/bli-frivillig/

Vil du støtte vårt arbeid på en annen måte?
Kontonr: 4214 19 61475
Vippsnr: #834610
Grasrotandel: Send sms «Grasrotandelen 932177161» til 60000 for å gi din grasrotandel til dyrene

Del gjerne innlegget slik at vi kan nå ut til flere!