DYRENES HUS ER NÅ EN REALITET!

I dag har vi signert leieavtalen på Helsehuset Mære med Steinkjerhus AS. Her blir det Dyrenes Hus i første etasje som er på nesten 200 kvadratmeter! Vår nye adresse blir nå Tuvbakken 5, 7710 Sparbu!

Vi har drevet organisasjonen fra våre private hjem frem til nå. Alt utstyr har vært hjemme hos styremedlemmer og frivillige. Vi har vært helt avhengige av at frivillige har åpnet sine hjem som fosterhjem for de hjemløse dyrene vi tar inn.

Dyrenes hus blir et sted å mellomlande dyrene vi tar inn, oppbevare nødvendig utstyr og drive selve organisasjonen fra. Det vil også være et samlingssted for dyrevenner og ikke minst et sted for å invitere til temakvelder, holde åpen kattecafe, invitere politikere og gjester til ulike foredrag. Det vil også bli et sted der du kan få møte dyrene våre.

Det koster mye å drifte et senter for å gi dyrene en ny mulighet. Vi håper du vil hjelpe oss med et bidrag. Alt hjelper på! Det kun økonomien som begrenser hvor mange som kan få hjelp av oss. Vi arbeider hele tiden for å få best mulig innkjøpsavtaler når det gjelder alle varer og tjenester vi trenger.

Vi ble intervjuet på Radio Trøndelag i dag morges. Steinkjer-avisa var til stede når vi signerte kontrakten og trønderporten har også intervjuet oss.
Du kan lese saken i Steinkjer-avisa her: https://www.steinkjer-avisa.no/signerte…/s/5-117-251509…

Du kan lytte til intervjuet med trønderporten her: https://www.tronderporten.no/2024/05/23/helsestasjonen-blir-dyrenes-hus/

NB! Vi er nominerte til NTE Laget Mitt. Husk å gå inn og stemme på oss. Du kan stemme hver dag, til og med 28.05.24. https://nte.no/laget-mitt/2024/trndelag-dyrevern-dbb/

Spleisen til Dyrenes Hus fortsetter også. Kontrakten er nå signert, men vi trenger fortsatt hjelp til driftsmidler! https://www.spleis.no/project/368941