Takk til våre grasrotgivere!

Tusen takk til alle våre grasrotgivere! Vi venter nå i spenning på 22 557,02 kroner som er grasrotandelen for årets fire første måneder. Vi er veldig takknemlige for alle dere som har valgt å gi deres grasrotandel til arbeidet for dyrene våre. Vi har nå 115 grasrotgivere, men har absolutt plass til flere.

Hvis du vil gi din grasrotandel til Trøndelag Dyrevern så sender du en sms med teksten

«Grasrotandelen 932177161» til 60000.

Du får en melding som sier at det kan koste noe å sende meldingen, men det stemmer ikke. Du kan trygt bekrefte at meldingen kan sendes uten at du belastes for det. Tjenesten er gratis. Etterpå vil du få en bekreftelse på at du er registrert som giver til Trøndelag Dyrevern.

Du kan følge vår utvikling på grasrotandelen på denne linken.

Bildet er av Kristin som venter i spenning på å få et nytt hjem. Hun har hatt en hard start på livet, men ser ut til å bli bedre nå. Hun vokser opp med sine brødre.