Mathilda hilser!

Vi har fått en oppdatering fra Mathilda, eller Esmy Mathilda som hun heter nå. Hun ble sterilisert denne uka.

Nytt hjem skriver:

«Hun er så herlig denne pusen vår. Akkurat nå er hun svært opptatt med å prøve å rive av seg bodyn, men den sitter da så godt. Generelt en kattepus som har utviklet seg mye. Dette er egentlig en svært frampå lita frøken. Hun er svært nysgjerrig og har en tendens til å være overalt – napper gjerne sokker, og stikker av med små påskekyllinger. Klatrer gjerne inn i kjøleskapet om hun får anledning. Hun elsker å leke, spesielt med baller, og oppsøker oss gjerne for litt kos. Hun er svært leken, og fanger gjerne robotstøvsugeren når den jobber – ikke så redd akkurat . Fortsatt litt skeptisk om vi får besøk, men kommer og hilser når hun bare får tid på seg. Alt nytt er skummelt da. Prøvde å ta henne med på altanen en dag( med bånd på) var ikke noe problem med selene, men hun ble helt vill da vi kom ut. Smatt inn igjen med en gang, gjemte seg under sofaen en stund- og nektet å komme fram – til og med da vi lokket med mat – og da er det ille altså . Så blir spennende å se når hun skal ut. Må vel bare ha døra åpen, så får hun bruke sitt eget tempo.»

Vi hilser igjen takk til deg som tok ansvar for henne når du så henne ute, til fosterhjemmet og ikke minst nytt hjem som har tatt så godt i mot henne. Det er så godt å se at de utvikler seg så bra og at de får ta ting i eget temp. Lykke til når hun skal få være ute etterhvert.