Adopter en senior!

Spartacus håper på en egen familie. Han ønsker seg et hjem med fine utemuligheter. Han går fint med fosterhjemmets hund. Han kan være litt «kranglete» med fosterhjemmet egne katter, men vi er litt usikre på om det kan være manglende stimuli siden han ikke kan være utendørs der. Spartacus er en veldig god og kos katt. Han er litt skvetten for høye lyder og vil helst gjemme seg når hunden bjeffer når det kommer besøk. Han kommer raskt frem igjen for å sjekke hva som skjer og vil gjerne hilse etterhvert. Han er veldig «flink» til åpne skapdører for å legge seg der. Han ligger aldri i stoler og sjelden i sofaen, men stortrives i vinduskarm, på bord og kjøkkenbenken.

Vi venter i spenning på om noen kan tenkte seg å tilby Spartacus å bli en del av deres familie. Han trenger et hjem som er rolig, gjerne store barn. Han er leken og liker både laser, ballbane, klatrestativ og pinneleker.

Fyll ut vårt skjema for adopsjon om du vil vite mer om Spartacus. https://trondelagdyrevern.no/adopsjon/ Del gjerne innlegget.