Eldstemann og yngstemann

Spartacus og Elman sender en julehilsen fra sine fosterhjem. De er eldstemann og yngstemann hos oss. Begge er ledige for adopsjon og håper på sine egne hjem. Spartacus er 8 år og Elman er 10 uker.

Spartcus kan se litt streng ut, men er veldig kos og grei. Han forsøker å få litt fart i de andre kattene i fosterhjemmet, men de blir bare fornærmet. Spartacus er i fosterhjem sammen med hund og går veldig fint sammen med den. Han spiser rømme, brunost og både rå og kokt fisk. Spartacus er ID-merket med chip, kastrert, vaksinert, revaksinert og har fått ormekur. Han er ikke en fangkatt, men liker å ligge i fotenden på sofaen. Han kan være litt redd fremmede og høye lyder, men kommer fram når han synes det er greit. Han liker å ligge i vaskemaskinen

Elman er som kattunger flest og er til tider veldig aktiv, før han flater ut og ligger til lading. Han er i fosterhjem med katter i alle aldre og en hund. Elman er vant med mye folk og aktivitet. Han har ikke vært sammen med barn hos oss.

Send oss en melding på Facebook eller til vakt@trondelagdyrevern.no om du har spørsmål eller fyll ut vårt skjema om du ønsker å tilby en av de å bli et familiemedlem.