Hallois!

Elman har de døpt meg! Kan ikke skjønne hvorfor 🙂

Jeg gikk i fella for en uke siden. Jeg var så fryktelig sulten, og det var så lite mat å finne ute i kulda. Jeg veide bare 570 gram. Jeg var veldig redd og sint til å begynne med, men det gikk fort over. Jeg måtte til dyrlegene for å få hjelp til å fjerne alt av limet som satt fast over alt på kroppen min. Jeg stinket såpass, at de trodde det var bæsj. Det var det jo ikke. Nå har jeg blitt riktig så fin. Jeg er ikke redd lenger og har fått masse fine leker og spist veldig mye mat. Jeg ønsker meg en egen familie når jeg blir gammel nok til å flytte.🥰

Hilsen fra Elman. 💙

PS! Husk å nominere Trøndelag Dyrevern i kommentarfeltet hos ELMAN så kanskje vi vinner jule(gave)penger til å hjelpe flere som meg.

Vil du støtte arbeidet for kattunger som meg så husk å ID-merke og kastrere/sterilisere din egen katt.