Gjenforent med eier!

Tiny ble funnet ute alene i Namdalseid den 17.11.23. Hun er katten vi annonserte om tidligere, som vandret ute iført et rosa halsbånd. Hun fikk komme inn i fosterhjem hos oss og etter søk og annonsering etter eier, fant vi de til slutt!

Det viser seg at hun forsvant plutselig fra hjemmet sitt, sommeren for ca. 2,5 år siden. Det ble tårer og klemmer ved gjenforeningen her da de kom til fosterhjemmet for å hente henne hjem i går. Hjemme på gården i Tøttdal venter resten av kattefamilien på henne, bestående av to kullsøsken (og bestevenner), mor og onkel. Alle er kastrerte og ID-merket.

Vi fant dessverre ingen chip på Tiny, så hun får en tur til veterinær i Namsos så raskt de får time, for å sjekke hvor den kan ha blitt av. Av og til kan dessverre ID-chipper migrere under huden, eller slutte å fungere av ulike årsaker. Det er derfor viktig å jevnlig kontrollere at chippen på dyret ditt virker, jevnlig. Tiny også skal få en grundig helsesjekk, vaksine og ormekur når hun er hos vet.

Vi ELSKER slike fine gjenforeninger og dette er beste mulige slutt i arbeidet vi driver. Vi ønsker henne og familien hennes mye lykke til videre!