Inn fra kulden

I går kom en gutt inn fra kulda. Niklas har vi døpt han. Han var i svært dårlig forfatning. Han har kommet langt ut i tannfellingen så han er antatt å være rundt fem måneder og han veier bare 1,4 kilo.

Han har gått med diaré over lengre tid og har store etseskader på bakparten, på undersiden av halen, bak på lårene og helene. Han fikk litt å sove på hos veterinæren så vi fikk vasket han. Han var svært skitten i tillegg til all avføringen. Han kom i fosterhjem etterpå og viser tillit til fostermor. Han spiser godt. Han behandles for øyebetennelse og vi venter svar fra prøver som ble tatt av han.

Vi setter pris på bidrag så vi kan hjelpe flere. Vi har Vipps 834610 og kontonummer 4214.04.85270. Du kan gi din grasrotandel til dyrene våre ved å sende sms med teksten «Grasrotandelen 932177161» til 60000. Vi vil gjerne ha deg som medlem og frivillig.