Vi trenger fosterhjem!

Vi har hittil siden oppstart klart å ta inn og hjelpe 15 dyr som ellers kanskje hadde måtte gå ute i kulda nå, og flere står på venteliste for inntak. Det er med deres hjelp og støtte vi har kunnet hjelpe disse! De siste som kom inn til oss var en kattemor med fire kattunger fra Åsen. De er nå trygt plasser i fosterhjem ❤

Uten gode fosterhjem hadde vårt arbeid ikke vært mulig og vi trenger sårt flere!

Vi har ikke et hjelpesenter og har derfor alltid behov for å ha gode fosterhjem tilgjengelig. Hvor mange dyr vi kan ta inn, avhenger av antallet fosterhjem vi har tilgjengelig til en hver tid. Kunne du tenke deg å åpne hjemmet sitt til noen som virkelig trenger en midlertidig plass å bo?

Fosterhjemmene våre er frivillige og vi dekker alt av utstyr, fôr, eventuelle medisiner og veterinærbesøk. Det du som fosterhjem bidrar med er å gi dyret en plass i familien, din tid, kjærlighet, lek, sosialisering og daglig stell.

Les mer om det å være fosterhjem hos oss, og fyll ut skjemaet hvis du ønsker å bidra https://trondelagdyrevern.no/bli-frivillig/

Takk på vegne sv dyrene!